Slyngevejledning

I marts 2018 blev jeg uddannet slyngevejleder gennem Slingababy.co.uk. Jeg tilbyder både individuel og gruppevejledning. Al vejledning bliver tilpasset dig og dine behov.
Inden selve vejledningen finde vi sammen ud af hvad dit behov er, så jeg kan være så forberedt som muligt når jeg dukker op. Alt efter hvad vi bliver enige om, beder jeg dig eventuelt om at se en youtube video eller to igennem inden jeg kommer, især hvis fokus er på at lære nye bindinger.
Efter alle vejledninger står jeg til rådighed for opfølgende og genopfriskende spørgsmål, og hjælper alt det jeg kan over facebook.

OBS: Hvis jeg skal køre mere end 12 km hver vej, er der et gebyr på 1,94 kr pr. km ekstra, hvilket følger SKATs takster for kørselsgodtgørelse.
 • Individuel vejledning

  1-1 vejledning, hvor jeg hjælper med lige det du har brug for. Det kan både være tilpasning af bindinger du allerede bruger eller råd omkring nye bindinger, både front og ryg. Derudover rådgiver jeg også gerne om eventuel køb af ny vikle.

  Varighed: Op til 2 timer     Pris: 350 kr.

 • Gruppevejledning/-workshop

  Vejledning for op til 4 personer, inkl. børn. Der vælges et tema inden vejledningen, og kan være alt fra finpudsning af allerede kendte bindinger, til første tur på ryggen eller første gang i viklen. Indholdet tilpasses fuldt ud jeres behov.

  Varighed: Op til 4 timer     Pris: 750 kr.

 • Online-/telefonvejledning

  1-1 vejledning, hvor det ikke er muligt at mødes. Det er vejledning enten via Skype (video) eller telefon (kun lyd), og er optimalt ifm. spørgsmål angående valg af bæreredskab.

  Varighed: 30 min     Pris: 100 kr.