Priser

Nedenunder kan du se hvad de forskellige typer af vejledninger indeholder, hvor lang tid de varer, og hvad de koster. Når du har bestemt dig, kan du booke en tid på knappen herunder. Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt mig.
Hvis du gerne vil læse mere om hvad forskellene på de forskellige typer af vejledninger er, så kan du læse min guide her.
 • 1:1 konsultation

  1:1 konsultation, hvor jeg hjælper med lige det du har brug for. Det kan både være tilpasning af bindinger du allerede bruger eller råd omkring nye bindinger, både front og ryg. Derudover rådgiver jeg også gerne om eventuel køb af ny vikle.
  Hvis du vil have en partner eller anden med til vejledningen, koster det 100 kr. ekstra, som kan tilkøbes som add-on.

  Varighed: Op til 2 timer     Pris: 600 kr.

 • Gruppekonsultation

  Gruppekonsultation for grupper af højest 6 personer . Der vælges et tema inden vejledningen, og kan være alt fra finpudsning af allerede kendte bindinger, til første tur på ryggen eller første gang i viklen. Indholdet tilpasses fuldt ud jeres behov.
  OBS: Hvis I flere med tvillinger, fungerer det bedst med højest tre tvillingepar til en gruppevejledning, da der ellers ikke er tid nok til at hjælpe jer alle.

  Varighed: Op til 4 timer     Pris: 1000 kr.

 • Mini konsultation

  En mini 1:1 konsultation. Denne type vejledning er god hvis du gerne vil have finjusteret bindinger du allerede kender og bruger eller hvis du gerne vil prøve de forskellige bæreseler og se hvilken der bedst passer dig/jer og barnet.

  Varighed: 30-45 min     Pris: 200 kr.

 • Online-/telefonkonsultation

  1:1 vejledning, hvor det ikke er muligt at mødes. Det er vejledning enten via Skype (video) eller telefon (kun lyd), og er optimalt ifm. spørgsmål angående valg af bæreredskab.

  Varighed: 30 min     Pris: 200 kr.