Priser

Nedenunder kan du se hvad de forskellige typer af vejledninger indeholder, hvor lang tid de varer, og hvad de koster. Når du har bestemt dig, kan du booke en tid på knappen herunder. Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt mig.
Alle vejledningerne kan laves både ansigt til ansigt og online over Zoom.
Hvis du gerne vil læse mere om hvad forskellene på de forskellige typer af vejledninger er, så kan du læse min guide her.
 • 1:1 konsultation

  1:1 konsultation, hvor jeg hjælper med lige det du har brug for. Det kan både være tilpasning af bindinger du allerede bruger eller råd omkring nye bindinger, både front og ryg. Derudover rådgiver jeg også gerne om eventuel køb af ny vikle.
  Hvis du vil have en partner eller anden med til vejledningen, koster det 100 kr. ekstra.

  Varighed: Op til 2 timer     Pris: 600 kr.

 • Fra bule til baby

  En udvidet 1:1 konsultation. Det er ikke altid vi har overskud til at lærer at bruge bæreredskaber når baby er helt ny. Derfor tilbyder jeg at komme ud ca. 1½ time i løbet af graviditeten, så du kan prøve og øve med de bæreredskaber du er nysgerrig omkring.
  Når baby så er kommet, så kommer jeg igen i 1½ time, så du kan øve med baby. Hvis det tiltænkte bæreredskab ikke fungerer, har jeg andre med du kan prøve.
  Ved at du har prøvet i graviditeten, er det ikke så stressende pludseligt at skulle lære en ny færdighed i den følelsesmæssige første tid.

  Varighed: 2 gange 1½ time     Pris: 900 kr.

 • Gruppekonsultation

  Gruppekonsultation for grupper af højest 6 personer. Der vælges et tema inden vejledningen, og kan være alt fra finpudsning af allerede kendte bindinger, til første tur på ryggen eller første gang i viklen. Indholdet tilpasses fuldt ud jeres behov.
  Vejledningen kan både sko hos jer eller hos mig.
  OBS: Hvis I flere med tvillinger, fungerer det bedst med højest tre tvillingepar til en gruppevejledning, da der ellers ikke er tid nok til at hjælpe jer alle.

  Varighed: Op til 4 timer     Pris: 1000 kr.

 • Mini-konsultation

  En mini 1:1 konsultation. Denne type vejledning er god hvis du gerne vil have finjusteret bindinger du allerede kender og bruger eller hvis du gerne vil prøve de forskellige bæreseler og se hvilken der bedst passer dig/jer og barnet.

  Varighed: 1 time     Pris: 350 kr.

 • Rådgivning i køb af bæreredskab

  Jeg guider dig igennem den store verden af bæreredskaber og hjælper dig med at finde det redskab der passer bedst til dine behov. Vi kigger både på markedet af nye redskaber, men også på brugtmarkedet.

  Varighed: 30-45 min     Pris: 250 kr.